Optimale ruimte in kleine bedrijfswagens

Bent u in het bezit van een kleine bedrijfswagen, zoals een Volkswagen Caddy of een Ford Connect? Dan wilt u alle ruimte benutten die de auto heeft. Door gebruik te maken van een StoreVan bedrijfswageninrichting optimaliseert u de indeling en kunt u de ruimte maximaal benutten.

Naast dat u maximaal gebruik maakt van de ruimte van uw kleine bedrijfswagen, zorgt een inrichting van StoreVan ook dat u tijd bespaart. U hoeft namelijk niet meer naar uw gereedschappen of andere spullen te zoeken. Door de handige lades en kunststof boxen, heeft u uw eigen overzichtelijke werkplaats in de bus.

De kleine bedrijfswageninrichtingen van StoreVan zijn logisch ingedeeld, ergonomisch verantwoord en veilig in gebruik. We hebben standaard oplossingen, maar kunnen ook een bedrijfswageninrichting geheel op maat en naar uw wensen maken. Bovendien hebben wij een grote keuze uit accessoires, waardoor u uw inrichting altijd kunt uitbouwen, indien nodig.

De voordelen van onze bedrijfswageninrichtingen voor kleine bedrijfswagens:

  • Sterk als staal, licht als aluminium
  • Goedkoper en duurzamer dan andere topmerken
  • Geconstrueerd als uw bedrijfswagen, uit doos- en kokerprofielen
  • Verzinkt en dompelbad gecoat, net als uw bedrijfswagen
  • Maar liefst 6 jaar garantie
  • TÜV botstest en GS gecertificeerd, veilig en opgeruimd
  • Gecertificeerde montage door gecertificeerde dealers
  • Meer dan 40 vakkundige dealers in heel Nederland en België

Meer informatie vindt u hier.